Clinica T

# dental clinic architect

Dental Clinic in Parque das  Nações, Lisbon with 3 offices and an area of ​​140 square meters in Lisbon.

In order to create a separation in the entrance areas for both practices, a sculptural mirror element was introduced, working as filter between them. This element functionally defines the different spaces while preserving some visual continuity, ensuring the potential for a complete perception of the entire entrance area.

The remaining spaces develop along a central hallway which connects all areas of the clinic – exam rooms, surgery rooms, client areas and technical areas. In the centre of the hallway, a transparent glass core allows natural light to permeate the space, while containing support areas which serve both sides of the clinic – general practice and pediatric areas.


ARCHITECTURAL BLOG

Dental clinic with three and support services located in Parque das Nações. Press through the
choice of high-end materials and design. 

Visit our architectural projects in:

https://www.sabrab.com/en

SHARE: